“Onze website? Ja, daar zijn we nog mee bezig…”

Uw bedrijf of organisatie heeft vast en zeker al een website. De vraag is of deze site bezocht wordt en ‘up-to-date’ is. De ervaring leert dat dit vaak niet het geval is. “Onze website?” Is een veel gehoorde opmerking, “Ja, daar zijn we nog mee bezig…”. Vaak is er wel een idee over een website en staat er al iets op, maar bent u zelf niet tevreden. U weet vaak zelf ook niet wat hieraan te doen en er is altijd dat gebrek aan ’tijd’. De angst is ook dat ‘iets’ doen al heel snel, heel veel geld zal gaan kosten.

De belangrijkste reden om te kiezen voor WordPress website is dat het werkt, ook voor uw organisatie. Inmiddels zijn er al zo’n 300 miljoen websites over de hele wereld met het WordPress-systeem. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen om te kiezen voor WordPress. Het stelt u in staat om zelf berichten, foto’s en video’s te plaatsen. Ook kunt u met uw smartphone de website bijhouden, waar en wanneer u maar wilt.

Plyo Opzet

Ontwerp voor Plyo Sportschool
Activiteiten: Ontwerp website en opmaak website
Gebruikte technieken: WordPress, HTML, CSS en Photoshop

Rotterdam op de kaart

Rotterdam op de Kaart
Activiteiten: Ontwerp website, opmaak website, ontwerp logo, installatie webshop, diverse tekstbijdrages en technisch beheer
Gebruikte technieken: WordPress, HTML, CSS, Photoshop en Illustrator

Al vanaf € 525,- een website met WordPress voor uw bedrijf

Voor € 525,- (ex. BTW) heeft u voor uw bedrijf een jaar lang een nieuwe en frisse website met WordPress. Daarvoor krijgt u een professioneel uitziende en ‘gevulde website’. U dient dan wel de foto’s, video’s en artikelen aan te leveren. Deze artikelen kunnen worden geredigeerd en nagekeken en de afbeeldingen kunnen worden bewerkt met Adobe Photoshop indien dit gewenst is.

Wij helpen u op weg en daarna kunt u zelf met WordPress aan de slag!

Met een korte cursus van zo’n zes uur bent u zelf in staat, of iemand anders in uw organisatie, om de website bij te houden en nieuwe informatie op de site te zetten. Want de eenvoud is één van de vele voordelen van WordPress. Na dit jaar bent u enkel de kosten van de hosting kwijt. Het is mogelijk om binnen vier werkdagen uw website in de lucht te krijgen. Ook voor een evenement of de introductie van een product kan een (tijdelijke) website aantrekkelijk zijn.

Een eigen webwinkel?

WordPress is zo flexibel dat er ook een professionele webshop toegevoegd kan worden. Met enige steun en hulp van onze kant bent u zelf in staat om zowel de website als de webwinkel zelf bij te houden, dit te laten doen door iemand anders uit u organisatie. U kunt ook een ‘onderhoudscontract’ bij ons afsluiten en wij zorgen voor het bijhouden van uw website en webwinkel.

Stad010
Activiteiten: Ontwerp website, opmaak website en redactie
Gebruikte technieken: WordPress, HTML, CSS en Photoshop

De Nederlandse Boksbond

De Nederlandse Boksbond
Activiteiten: Ontwerp website, opmaak website, betalingssysteem voor onder andere abonnementen, technisch beheer website en cursus publiceren op WordPress
Gebruikte technieken: WordPress, HTML, CSS en Photoshop

© Copyright - Fred Burggraaf